Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Kisfiú Babatappancsok szív alakú ezüst charm
Kisfiú Babatappancsok szív alakú ezüst charm
6 280 Ft

Kisfiú Babatappancsok szív alakú ezüst charm

Kisfiú babatappancsok szív alakú ezüst charm:

Ez az ékszer nem csak egy egyszerű kiegészítő, hanem egy kis darabka szeretet és összetartozás, amit mindig magaddal vihetsz.

Ez a bájos szív alakú charm az összekapcsoltság és a szeretet szimbóluma. Apró bájos részletekkel van díszítve, amelyek mind a szülő - gyermek közötti különleges kapcsolatot idézik fel.

Legyen szó babaváró buliról, baba érkezéséről, ez a charm remek választás, és mindig emlékeztet, hogy a legfontosabb dolog az életben a gyermek. Hordd büszkén a nyakadban vagy a karkötődön, és mutasd meg mindenkinek, hogy Kisfiad érkezése, létezése a legszebb dolog az életedben. 
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  6 db
6 280 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
X0281-B
Tömeg
1,8 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!