Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Kis katica a virágon ezüst charm spacer
Kis katica a virágon ezüst charm spacer
4 599 Ft

Kis katica a virágon ezüst charm spacer

Kis katica a virágon ezüst charm és spacer

Üdvözöllek a játékos és bájos világban, ahol a "Kis Katica a Virágon Ezüst Charm" varázslatosan csempész egy kis vidámságot a mindennapokba! Ha a cuki és egyedi ékszerek híve vagy, akkor ez a charm tökéletes választás lehet számodra. A "Kis Katica a Virágon Ezüst Charm" egy tündéri pillanatot örökít meg, ahol egy apró katica játékosan pihen egy ezüst virágon. Ez a charm nem csupán egy ékszer, hanem egy tündérmese, amely minden mozdulatodban egy kis bájt és boldogságot csempész. Az ezüst charm könnyedén illeszkedik bármilyen karkötőhöz, és tökéletes kiegészítője lehet mindennapi viseletednek. Legyen szó egy kis vidámságról a hétköznapokban vagy egy különleges eseményről, a "Kis Katica a Virágon Ezüst Charm" minden alkalommal mosolyt varázsol az arcodra. Ez a charm nem csak egy ékszer, hanem egy történet is, amit magaddal viszel. Ajándékozd meg magad ezzel a különleges darabbal, vagy lepd meg vele azokat, akiket szeretsz. Engedd, hogy a "Kis Katica a Virágon Ezüst Charm" játékosan kísérje végig az életed színes pillanatait, és hozzon be egy kis varázst a mindennapokba!

Spacerként is használható. 
Charm témája
Spacer
Raktáron :  3 db
4 599 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1722
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!