Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Kis bálna színes ezüst charm
Kis bálna színes ezüst charm
6 500 Ft

Kis bálna színes ezüst charm

Kis bálna színes ezüst charm
Kis bálna színes ezüst charm
Kis bálna színes ezüst charm
Kis bálna színes ezüst charm
Kis bálna színes ezüst charm

Kis bálna színes ezüst charm:

Ismerd meg a kis bálna színes ezüst charmot, ami nemcsak egy ékszer, hanem egy darabka boldogság és kaland!

Képzeld csak el, ahogy ez a vidám kis bálna mosolyogva díszeleg a nyakadban vagy a karkötődön, színes pompájával mindenkit lenyűgözve! A charm jelképezi azt, hogy a legjobb kalandok mindig a tenger mélyén várnak rád.

Legyen szó egy napfényes tengerparti kirándulásról, egy hajókázásról vagy csak egy hangulatos esti sétaról a parton, ez a charm mindig melletted lesz, hogy emlékeztessen, milyen csodálatos is a világ, és milyen fantasztikus érzés a szabadság.

Szóval, ha te is imádod a tenger világát és a színes kiegészítőket, ne habozz! Szerezd be ezt a bájos kis bálna színes ezüst charmot, és indulj el a kalandok útjára a kedvenceddel!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  5 db
6 500 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1296
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!