Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Kígyó kék szív alakú kővel ezüst függő charm

Kígyó kék szív alakú kővel ezüst függő charm:

Üdvözölek a Kígyó kék szív alakú kővel díszített ezüst függő charm világában! Ez a varázslatos kiegészítő nemcsak stílusos és egyedi, de a te személyiséged is kiemeli. Ez a gyönyörű charm fő vonzereje a kígyó kék szív alakú kövén nyugszik, mely a báj és misztika tökéletes ötvözete. Az ezüst függő a finom részletekkel és a gondosan kidolgozott kígyó motívummal teszi még vonzóbbá ezt a kiegészítőt. A charm tökéletes kiegészítő minden alkalomra, legyen szó hétköznapi viseletről vagy különleges eseményről. Az ezüst függő könnyű és kényelmes viseletet biztosít, miközben kiemeli egyediségedet és stílusodat. A kígyó kék szív alakú kő nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem jelentése is mély. A kék szín hűséget, bölcsességet és harmóniát sugall, míg a szív alak a szeretet és szenvedély jelképe. Ezek a jelentések tovább fokozzák ezt a charmot, és különlegessé teszik viselője számára. Ez a függő charm nem csupán divatos kiegészítő, hanem kifejezi személyiségedet és egyedi stílusodat is. Az egyszerű elegancia és a kígyó kék szív alakú kő kombinációja bármilyen ruházathoz remekül passzol, és a tekintetek középpontjába helyez téged. Legyen a tied ez a varázslatos charm, és emeld szintre mindennapi viseletedet! Vonzd magadhoz a pozitív energiát és a figyelmet ezzel a kígyó kék szív alakú kővel díszített ezüst függő charmmal!
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Nincs raktáron
4 499 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.


Adatok
Cikkszám
SCC2348
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!