Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Kenguru ezüst charm
Kenguru ezüst charm
5 750 Ft

Kenguru ezüst charm

Kenguru ezüst charm:

Ez az ékszer nem csupán egy dísz, hanem egy kis darabka szabadság és kaland, ami mindig veled lehet.

A bájos kenguru alakja egyedi és személyes jelentést hordozhat számodra. Lehet, hogy emlékeztet egy kalandra, egy kedves emlékre, vagy pusztán azért viselnéd, mert imádod a kengurukat!

A finom kidolgozás és az apró részletek teszik igazán különlegessé ezt az ékszert, amely minden öltözékhez passzol és minden napodat feldobja.

Legyen szó rólad vagy egy kedves személyről, a kenguru ezüst charm mindig emlékeztetni fog téged a kalandra és a szabadságra, amit a világ kínál.

 
Charm témája
Állatos
Raktáron :  10 db
5 750 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
PAS370
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!