Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Kék tollas gyönyör ezüst függő charm
Kék tollas gyönyör ezüst függő charm
4 699 Ft

Kék tollas gyönyör ezüst függő charm

Kék tollas gyönyör ezüst függő charm:

Hozd be a stílust és eleganciát az életedbe ezzel a Kék Tollas Gyönyör Ezüst Függő Charmmal! Ez az ékszerdarab nem csak egy egyszerű függő charm, hanem egy kifinomult műalkotás, amely kék tollal díszítve fokozza a varázslatát. Ez a függő charm kék köves tollal rendelkezik, ami nemcsak gyönyörű, de a nyugalom és a békesség szimbóluma is. Ez a charm ideális választás azoknak, akik szeretik az eleganciát és a harmóniát hordozni magukon. Az ezüst függő charm egyedi és stílusos kiegészítő ez teszi mindennapi viseletedet szebbé, legyen szó egy különleges alkalomról vagy egy egyszerű napról. A függő charm könnyű és kényelmes, így tökéletes választás mindennapi viseletre. Kombináld más ékszerdarabokkal vagy viseld önállóan, hogy kiemeld a stílusodat és egyediségedet. Keresel ajándékot egy különleges személynek? Ez a Kék Tollas Gyönyör Ezüst Függő Charm garantáltan elvarázsolja és örök emlékként szolgál a szeretteid számára. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy egy kis kék varázslatot vigyél az életedbe. Szerezd be most ezt a különleges charmot, és engedd szárnyalni az eleganciát mindennap! 
Charm témája
Állatos
Raktáron :  1 db
4 699 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről:

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

 

Adatok
Cikkszám
BSC633
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!