Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Kék sziven függő repülő ezüst charm
Kék sziven függő repülő ezüst charm
7 590 Ft

Kék sziven függő repülő ezüst charm

Kék sziven függő repülő ezüst charm:

A Kék szíven függő repülő ezüst charm, garantáltan lenyűgöző darab lesz az ékszerkollekciódban. Ez a bájos charm egy kékszínű szív alakú ábrázolással rendelkezik, melyet egy gyönyörű repülőmotívum díszít.

 A kékség és a repülőmotívum együtt egyfajta szabadságot és kalandot sugall, ami minden viselőjének egy kis izgalmat és boldogságot hozhat az életébe.

A Kék szíven függő repülő ezüst charm nem csak egy ékszer, hanem egy elköteleződés amellett, hogy merj repülni a szíved és álmaid felé. Legyen szó egy utazásról, egy új kihívásról vagy egy boldog pillanatról, ez a charm mindig emlékeztet rá, hogy kövesd a szíved és hajtsd végre céljaid.

A Kék szíven függő repülő ezüst charm mindig egy kis különlegességet és eleganciát csempész az öltözékedbe.
Charm témája
Utazás
Raktáron :  5 db
7 590 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2481
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek