Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Kék szemű róka ezüst charm

Kek-szemu-roka-ezust-charm
Kek-szemu-roka-ezust-charm
Kek-szemu-roka-ezust-charm

Kék szemű róka ezüst charm

Ez a kék cirkon kő szemű róka ezüst charm egy igazán különleges darab, amelyet minden állat- és ékszerkedvelő meg fog szeretni. Az ékszer egy élethűen kidolgozott ezüst róka alakja, amelynek szemei kék cirkon kövekkel vannak díszítve. A charm minden apró részletében rendkívül precízen megmunkált, és a róka alakja kiváló minőségű ezüstből készült.

A kék cirkon szemek az ékszer igazi különlegességei, hiszen ezek a szikrázó kék kövek remekül kiemelik a róka ékszer egyediségét. 

Az ékszer sokoldalúan használható, lehet az egyik kedvenc charmja a karkötőjén. Az ékszer tökéletes ajándék lehet szeretteidnek, akik rajonganak az állatokért és a különleges ékszerekért.

Ha valami igazán különlegesre vágysz, akkor ne hagyd ki ezt a csodálatos KÉK cirkon szemű róka ezüst charmot! Az ékszer biztosan mindenkit elvarázsol majd.

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.




Charm témája
Állatos
Nincs raktáron
5 699 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
GJ1647
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek