Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Kek-pillango-ezust-fuggo-charm
Kék pillangó ezüst függő charm
2 999 Ft

Kék pillangó ezüst függő charm

Kék pillangó ezüst függő charm:

Bevezetlek egy csodálatos utazásra a Kék Pillangó Ezüst Függő Charm világába! Ha szereted az ékszereket, amelyek tökéletesen kifejezik a szabadságot és a könnyed eleganciát, akkor ezt a charmot egyszerűen imádni fogod. A kék pillangó szimbolizálja a szabadságot, a változást és a szépséget. Ez a gyönyörű függő charm a finom ezüstből készült, ahol a részletek aprólékosan kidolgozottak, hogy minden pillanatban ragyogjon. A Kék Pillangó Ezüst Függő Charm tökéletes választás mindennapi viseleteidhez, valamint kiváló kiegészítője lehet az alkalmi megjelenéseidnek is. Érezd, ahogy a kék pillangó könnyedén repked a nyakláncodon vagy karkötődön, és hozza magával a természet varázsát. A charm nem csupán egy ékszer, hanem egy történet is, amit magaddal viszel. Ajándékozd meg magad ezzel a különleges darabbal, vagy lepd meg vele a szeretteidet, hogy együtt osszátok meg a pillangó szabadságát. Minden egyes viseletével közelebb kerülsz a természet és a szépség egyedülálló világához. Merülj el a Kék Pillangó Ezüst Függő Charm varázslatos világában, és engedd, hogy stílusod és szabadságod kibontakozzon minden mozdulatodban!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  3 db
2 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCX140
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!