Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Kék kövekkel díszített ezüst charm
Kék kövekkel díszített ezüst charm
3 799 Ft

Kék kövekkel díszített ezüst charm

Kék kövekkel díszített ezüst charm:

Ismerd meg a bámulatos Kék Kövekkel Díszített Ezüst Charmot, az ékszer, amely nemcsak a színeivel, hanem egyedi stílusával is magával ragad.

Ez a kék kövekkel díszített charm egy valódi stílus-kijelentés, amely az elegancia és a modern design tökéletes egyensúlyát hozza el számodra. A kék kövek a charm szívét képezik, és ezáltal mélységet és nyugalmat sugároznak, ami minden alkalomra megfelelővé teszi ezt a kiegészítőt. Az elegáns és finom részletek teszik ezt a charmot igazán különlegessé, és minden pillanatban kiemelik az egyediségedet. A kék kövek nem csupán színükkel, hanem jelentésükkel is kiemelkednek. A nyugalom és harmónia érzetét hozzák magukkal, miközben az ezüst részletek modern és divatos megjelenést kölcsönöznek. Ezt a charmot könnyedén kombinálhatod más ékszerekkel, vagy hordhatod önállóan, így mindig kifinomult és stílusos megjelenést biztosítva. Legyen szó egy különleges alkalomról vagy csak egy hétköznapi napról, a Kék Kövekkel Díszített Ezüst Charm mindig kifejezi a személyiségedet és emlékezetessé teszi a pillanatokat. Engedd, hogy ez a charm színesítse az életedet és varázsoljon mosolyt az arcodra!
Charm témája
Köves Charm
Raktáron :  9 db
3 799 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC883-TQ
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!