Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Kék kisautó ezüst charm
Kék kisautó ezüst charm
8 400 Ft

Kék kisautó ezüst charm

Kék kisautó ezüst charm
Kék kisautó ezüst charm
Kék kisautó ezüst charm
Kék kisautó ezüst charm
Kék kisautó ezüst charm
Kék kisautó ezüst charm

Kék kisautó ezüst charm:

Ez a vidám és bájos kiegészítő nem csak a karpereceidet dobja fel, de egyben a jókedvet és stílust is hordozza magában.

Hagyd, hogy a kék autó kisugározza a boldogságot és a szabadságot, miközben csillogása minden pillanatban ragyogást kölcsönöz az életednek. Ez a charm nem csupán egy egyszerű kiegészítő, hanem az egyéniséged és a jókedved tökéletes megtestesítője!

Legyen szó egy laza napról vagy egy buliról a barátokkal, ez a charm mindig a helyén van. Hordd egyedül, vagy varijáld más charmokkal a karpereceden - a végeredmény mindig kirobbanóan trendi és egyedi lesz!

Ne hagyd ki a szezon legmenőbb kiegészítőjét! Szerezd be most ezt a vidám, kék Kisautó Ezüst Charmot, és legyél te is az utcák legstílusosabb járokelője!
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  3 db
8 400 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC957
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!