Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Kek-alapon-sziv-mintas-uveg-charm-
Kék alapon szív mintás üveg charm
1 499 Ft

Kék alapon szív mintás üveg charm

Üveg Charm Pandora Karkötő – Egyedi Elegancia és Stílus

Fedezd fel az elegancia és stílus új dimenzióját az Üveg Charm Pandora Moments karkötőhöz! Ez a különleges kollekció csodásan színes, modern formatervezéssel bír, hogy egyedivé varázsolják mindennapi megjelenésedet. 

Kiváló Minőségű Üveg:

Az Üveg Charmot gondosan kidolgozott minták és színek jellemzik. Minden charm egy kis műalkotásnak számít, és a részletességével teszi egyedivé a karkötőt. Az üveg kiválóan hangsúlyozza a finom kidolgozású mintákat, így minden darab magában hordozza a művészi értéket.

Elegáns Fém Rész:

A charmok fém része sárgaréz, mely ezüstözött. Fontos kiemelni, hogy ez a medál nem tiszta ezüstből készül, hanem sárgaréz alapanyagot használunk, ami azonban a magas minőségű ezüstözéssel exkluzívvá teszi. Ez az elegáns fém rész kiemeli az üveg minták szépségét és biztosítja a tartósságot.

Varázslatos Kombináció:

Az Üveg Charm Pandora moment karkötőhöz van tervezve, kifinomultságot és stílust csempésznek mindennapi megjelenésedbe. Könnyedén kombinálhatóak más Pandora ékszerekkel, így szinte végtelen lehetőségeid vannak a személyre szabáshoz. Készülj fel arra, hogy mindig stílusosan lépj ki az ajtón!

Figyelemfelkeltő Elegancia:

Ez a karkötőkollekció nem csupán egy ékszer, hanem egy figyelemfelkeltő elegancia kifejeződése. Viseld bátran mindennapokon, és tapasztald meg, ahogy a charmok varázsa minden tekintetet magára von.

Az Üveg Charm egyedülálló stílusával és kivételes minőségével emeli ki viselője egyediségét. Legyél részese ennek a varázslatos világnak, és hozd ki a legtöbbet stílusodból ezzel az exkluzív karkötővel!
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  10 db
1 499 Ft
Részletek

Garanciális feltételek: 

Ha leesik, ütődik a termék, akkor eltörik, ezért felelősséget nem vállalunk. 

Nem érintkezhet tisztítószerrel, nem használható fürdés közben, gyógyfürdőben, takarítás és sportolás körben. 

A TERMÉK FÉM RÉSZE: 

Sárgaréz alapanyagból van, és a felület ezüstözött. 

Az óvintézkedések segítenek megőrizni a sárgarézből és üvegből készült ékszered szépségét és állapotát. Mivel a sárgaréz része ezüstözött, fontos odafigyelni, hogy ne sérüljön meg az ezüst bevonat. Íme néhány tipp, hogyan óvd meg ékszeredet:

 1. Kerüld a Nedvességet és Fémösszeférhetőséget:

  • Kerüld a vizet az ékszer használata során, mivel elősegíthetik a fémek oxidációját és károsíthatják az ezüst bevonatot.
 2. Véd a Kémiai Anyagoktól:

  • Kerüld a kémiai anyagokkal való érintkezést, például parfümökkel, kozmetikumokkal vagy tisztítószerekkel, mivel ezek károsíthatják az ékszert.
 3. Tartsd Tisztán:

  • Rendszeresen tisztítsd meg az ékszert puha, száraz ronggyal, hogy eltávolítsd a por és egyéb szennyeződéseket.
 4. Tárold Külön:

  • Tárold az ékszert egyedi ékszerdobozban vagy tasakban, hogy megakadályozd a sérüléseket és a karcokat más ékszerekkel való érintkezés során.
 5. Védd az Üvegrészt:

  • Az üvegrész épségének megőrzése érdekében ügyelj arra, hogy ne ütközzön hegyes vagy éles tárgyakkal. Kerüld az üvegrészt tartalmazó ékszerek kemény felületekkel való érintkezését.
 6. Ne Viseld Sportolás vagy Nehéz Munka Során:

  • Kerüld az ékszer viselését olyan tevékenységek során, amelyek sérülést okozhatnak, például sportolás vagy nehéz fizikai munka közben.

Ezek az óvintézkedések hozzájárulnak ahhoz, hogy ékszered hosszú ideig megőrizze szépségét és állapotát.

 

 

Adatok
Cikkszám
PA6350
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!