Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Kék alapon szitakötő mintás ezüst charm
Kék alapon szitakötő mintás ezüst charm
4 950 Ft

Kék alapon szitakötő mintás ezüst charm

Kék alapon szitakötő mintás ezüst charm:

Ez a bűbájos ékszerdarab egy igazi gyöngyszem, ami egyben stílusos és misztikus hangulatot kölcsönöz viseletednek.

Az ékszer alapján a szitakötő mintás díszítés pedig egyedi és figyelemfelkeltő megjelenést biztosít.

Ez az ékszer tökéletes választás minden olyan személy számára, aki szereti a természetet és a misztikus motívumokat. A kék alapon szitakötő mintás ezüst charm kiegészíti mindennapi öltözékedet vagy különleges alkalmakra is tökéletes választás lehet.

Hordd ezt az ékszert büszkén és örömmel, hogy kiemeld egyéniséged és stílusodat. Legyen ez a bájos charm mindig emlékeztetőd arra, hogy a természet szépsége mindig közel van hozzád, és egy ilyen varázslatos ékszerrel még közelebb hozhatod magadhoz.
Charm témája
Állatos
Raktáron :  7 db
4 950 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2600
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!