Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Katicabogár ezüst charm
Katicabogár ezüst charm
5 250 Ft

Katicabogár ezüst charm

Katicabogár ezüst charm
Katicabogár ezüst charm
Katicabogár ezüst charm
Katicabogár ezüst charm
Katicabogár ezüst charm

Katicabogár ezüst charm:

Ha szereted az aranyos és szerethető dolgokat, akkor ez a kis csoda biztosan elbűvöl majd!

Ez a katicabogár charm nem csak egy ékszer, hanem egy kis szeretetcsomag is, ami mindig mosolyt csal az arcodra. A kis katicabogár aranyos pöttyei és kedves kis szárnyai igazi örömet hoznak, és minden napodat vidámabbá teszik.

Legyen szó egy tavaszi séta során vagy egy baráti találkozóról, ez a Katicabogár charm mindig kiemeli a szépségedet és a pozitív energiádat. Az ezüst dizájn és a precíz kidolgozás garantáltan elvarázsolja a szívedet és a körülötted lévőkét is.

Engedd, hogy ez a kis katicabogár hozzájáruljon a boldog pillanataidhoz és mindig veled legyen a jókedv és a szeretet! Ne habozz tovább, szerezd be ezt a bájos Katicabogár ezüst charmot, és érezd magad boldognak minden alkalommal, amikor viselésed!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  9 db
5 250 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1481
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!