Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Katica-ezust-charm-Reflexions-karkotokhoz
Katica ezüst charm Reflexions karkötőkhöz
6 599 Ft

Katica ezüst charm Reflexions karkötőkhöz

Katica-ezust-charm-Reflexions-karkotokhoz
Katica-ezust-charm-Reflexions-karkotokhoz

Katica ezüst charm egy gyönyörű és kedves kiegészítő, amit kifejezetten a Reflexions karkötőkhöz terveztek. Ez az aranyos ékszer egyaránt alkalmas a fiatalok és a fiatal szívűek számára, és egyedi stílust és egy kis varázst visz a mindennapjaidba.

A charm felszíne csillogó, így minden pillanatban a figyelem középpontjában áll.

A "Katica" dizájnja cseppet sem lehetne aranyosabb. Egy pici katica alakú ékszer, amely apró részleteivel és finoman kidolgozott jegyeivel tűnik ki. 

Az "Katica" ezüst charm egy fantasztikus ajándék lehet bármilyen alkalomra, különösen azoknak, akik imádják az állatokat és rajonganak a cuki katicákért. Legyen szó születésnapról, névnapról vagy bármilyen más örömteli eseményről, ez az ékszer biztosan mosolyt csal majd a viselő arcára.

Válassza a "Katica" ezüst charmot, hogy kifejezze egyediségét és szeretetét az aranyos állatok iránt, és hordja büszkén a Reflexions karkötőjén, hogy mindig emlékeztesse Önt az élet apró örömeire és szépségeire. Ez az ékszer egy valódi csemege minden katica rajongónak.
Raktáron :  7 db
6 599 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCX104
Tömeg
2,2 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!