Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Karácsonyi szimbólumok ezüst függő charm

Karácsonyi Szimbólumok Ezüst Függő Charm: Egyedi Elegancia és Ünnepi Varázs

Ünnepeljük a karácsonyi varázslatot ezen gyönyörű Karácsonyi Szimbólumok Ezüst Függő Charmmal, amely kifejezi az ünnepi időszak ragyogását és örömét. Ez a varázslatos ékszer egy karácsonyi kiscsizma, egy csillogó karácsonyfa és a vidám Mikulás figura ötvözetét kínálja, mindezt kifinomultan kidolgozott ezüstben.

Az aranyos kiscsizma a vágyak és ajándékok szimbóluma, mely emlékeztet minket a szeretetteljes ajándékozás örömére. A karácsonyfa pedig az ünnepi szezon kihagyhatatlan jelképe, amely a család és barátok közötti összetartozás szellemét hozza el. A Mikulás függő pedig mosolyt csal mindenkinek az arcára, és emlékeztet minket az ajándékozás örömére.

A függő charmok külön-külön is csodálatosan részletgazdagok, és együtt alkotják a tökéletes karácsonyi trilógiát. A minőségi ezüst anyag eleganciát és tartósságot biztosít, így hosszú ideig hordhatod ezt a különleges ékszert.

Ez a charm kiválóan alkalmas ajándéknak is, hiszen nem csupán egy ékszer, hanem egy kis darabka karácsonyi hangulat, amely mindig veled lehet. Legyen ez az ékszer a tökéletes kiegészítője az ünnepi időszaknak, és hordozza magában a karácsonyi varázslatot minden nap.

Adj egy személyes és egyedi érintést a karácsonyi szezonnak ezzel a Karácsonyi Szimbólumok Ezüst Függő Charmmal, és élvezd az ünnepek ragyogását minden alkalommal, amikor viselheted!

 

 
Charm témája
Téli charm
Nincs raktáron
6 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2647
Tömeg
2,7 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek