Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Karacsonyfa-mintas-ezust-charm
Karácsonyfa mintás ezüst charm
4 399 Ft

Karácsonyfa mintás ezüst charm

Karacsonyfa-mintas-ezust-charm
Karacsonyfa-mintas-ezust-charm
Karacsonyfa-mintas-ezust-charm
Karacsonyfa-mintas-ezust-charm
Karacsonyfa-mintas-ezust-charm

Karácsonyfa mintás ezüst charm

Karácsonyra a legjobb választás, ha pandora jellegű medált keresel szeretteidnek. Hangolódjatok az ünnepre ezzel a medállal, mely minden színű és formájú charmhoz passzol. Lepd meg vele kedvesed, és alkossátok meg együtt a medál történetét. Legyen emlékezetes az ünnep, és legyen emléke ez a szuper kis diszkrét, ám mégis elegáns medál.

Karácsonyra, vagy csak úgy, remek választás. 

Kompatibilis Pandora Moments karkötővel. 

Súlya: 1,7g
Charm témája
Téli charm
Raktáron :  9 db
4 399 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC064
Tömeg
1,7 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!