Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

K Betű áttört mintás ezüst charm
K Betű áttört mintás ezüst charm
5 050 Ft

K Betű áttört mintás ezüst charm

K Betű áttört mintás ezüst charm
K Betű áttört mintás ezüst charm

K Betű áttört mintás ezüst charm:

Bemutatom neked a "K" betű áttört mintás ezüst charmot, amely nem csupán egy ékszer, hanem egy személyes kifejezés is! Elképzelted már, ahogy ez a gyönyörű "K" betű díszeleg a nyakadban vagy a karkötődön, különleges mintájával mindenkit lenyűgözve? Ez a charm nem csupán egy kiegészítő, hanem egy emlék arról, hogy az egyediség a legjobb dolog, amit magunkban hordozhatunk.

Legyen szó egy fontos eseményről, egy különleges pillanatról, vagy csak egy hétköznapi napról, ez a charm mindig melletted lesz, hogy emlékeztessen, milyen különleges vagy és milyen fantasztikus érzés kiemelkedni a tömegből.

Ha te is szereted az egyedi mintákat és a stílusos kiegészítőket, ne habozz! Szerezd be ezt a bájos "K" betű áttört mintás ezüst charmot, és hagyd, hogy a saját stílusod mindig magabiztosan ragyogjon!
Charm témája
Betű
Raktáron :  4 db
5 050 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1229-K
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!