Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Jégvirág rózsa arany színű ezüst charm
Jégvirág rózsa arany színű ezüst charm
7 399 Ft

Jégvirág rózsa arany színű ezüst charm

Jégvirág rózsa arany színű ezüst charm
Jégvirág rózsa arany színű ezüst charm
Jégvirág rózsa arany színű ezüst charm

Jégvirág rózsa arany színű ezüst charm

 

Egy szuper téli, ünnepi hangulatot idéző, Pandora stílusú medál, mely kompatibilis Pandora Moments karkötővel. Dobd fel a karkötődet ezzel a Charmmal, és varázsolj téli hangulatot magadnak. 

Szuper ajándék annak, aki télen született, szereti a havat, a telet, és a csodálatos, különleges ékszereket. 

Ha nem tudsz a sokatmondó medálok közül választani, akkor meleg szívvel ajánljuk ezt a hideg időjárást szimbolizáló charmot. Jól harmonizál minden egyéb, már karkötőn lévő medállal. 

FIGYELEM! A termék nem aranyból van, csupán a színe rózsa arany színű, anyaga ezüst. A rózsaarany színt egy polírozási folyamattal kapja a temrék. 

  • Mérete: 1,2x1,1 cm
  • Súlya: 1,3 gCharm témája
Téli charm
Raktáron :  7 db
7 399 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC719-C
Tömeg
1,3 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!