Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Apa-lanya-szerelem-ezust-fuggo-charm
Jégvirág ezüst függő charm
5 299 Ft

Jégvirág ezüst függő charm

Jégvirág ezüst függő charm

A Jégvirág ezüst függő charm egy lenyűgöző ékszerdarab, amely eleganciával és stílussal emeli ki viselőjét. Az ezüstből készült függő egyedi kialakítású, mint egy finom jégvirág, ami megidézi a téli időjárás varázsát és a természet szépségét.

Az ezüst függő exkluzív és gondosan kidolgozott részletekkel rendelkezik, amelyek precizitást és művészi érzéket sugallnak. A jégvirág motívum gyönyörű részleteiben kifinomultság rejlik. Ajándékként is tökéletes választás lehet szeretteinek, hiszen egy időtálló és gyönyörű darab, amely örömet és emlékezetes pillanatokat hozhat az életükbe.

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Téli charm
Raktáron :  6 db
5 299 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2663
Tömeg
1,3 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek