Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

I-Love-Joga-Sziv-alaku-Joga-ezust-charm
I Love Joga Szív alakú Jóga ezüst charm
5 450 Ft

I Love Joga Szív alakú Jóga ezüst charm

I-Love-Joga-Sziv-alaku-Joga-ezust-charm
I-Love-Joga-Sziv-alaku-Joga-ezust-charm
I-Love-Joga-Sziv-alaku-Joga-ezust-charm
I-Love-Joga-Sziv-alaku-Joga-ezust-charm
I-Love-Joga-Sziv-alaku-Joga-ezust-charm

I Love Joga Szív alakú Jóga ezüst charm:

Ez a bájos charm tökéletesen ötvözi a jóga szellemiségét és a szívünkbe zárt szeretetet. Az apró részletek és a szív alakú forma valóban kifejezi azt az elkötelezettséget és a szeretetet, amit a jóga iránt érzünk, és amely mindannyiunkat összeköt ezen az úton.

Az ékszer finom kidolgozása és a tiszta ezüst anyag eleganciája igazán különlegessé teszi ezt az ajándékot. Ez az ékszer nem csupán egy díszes darab, hanem egy emlékeztető arra, hogy mindig kövessük a szívünkben lakozó szenvedélyünket és elkötelezettségünket azok iránt a tevékenységek iránt, amik boldogságot hoznak az életünkbe.

Viselésekor ez a Jóga Szív alakú Charm nemcsak díszíti a megjelenésedet, hanem emlékeztet arra is, hogy a jóga nemcsak testünket, hanem lelkünket is táplálja. Legyen ez az ékszer a te kis emlékeztetőd arra, hogy mindig keressük a harmóniát és az egyensúlyt az életünkben, és hagyjuk, hogy a szeretet és a szenvedély vezesse az utunkat!

Ha szereted a jógát, vagy ismersz valakit, aki imádja ezt a sportot, akkor ez az I Love Joga Szív alakú Jóga Ezüst Charm tökéletes választás lesz ajándékként vagy saját magadnak. Ne habozz tovább, és add hozzá a stílusodhoz ezt a kedves és inspiráló ékszert!
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  30 db
5 450 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1710
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!