Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Holdon függő csillag ezüst charm
Holdon függő csillag ezüst charm
3 450 Ft

Holdon függő csillag ezüst charm

Holdon függő csillag ezüst charm:

Néha úgy érzed, mintha a Holdon táncolnál? Akkor ez a Holdon függő csillag ezüst charm pont neked való! Ez a bámulatos ékszer nem csupán egy darab ezüst, hanem egy ragyogó csoda, ami a sötétben is fényt varázsol!

Ha a ragyogás szóra gondolsz, ez a charm mindent megtesz, hogy bebizonyítsa, nem csak egy egyszerű ékszer, hanem egy varázslatos kiegészítő, ami mindenkinek azonnal feltűnik. A Holdon függő csillag dizájnja olyan, mintha egy darabka égboltot csempésznél magad köré, ahol a csillagok mindig ragyognak.

Ez az ezüst charm tökéletes választás, ha a stílusodat szeretnéd kifejezni. Akár egy romantikus estére készülsz, akár csak egy hétköznapi viseletet szeretnél feldobni, ez a csodálatos ékszer mindig elkápráztatja az embereket.

Ne hagyd, hogy az élet unalmassá váljon! Szerezz be a Holdon függő csillag ezüst charmot még ma, és hagyd, hogy a fénye mindig kísérjen az utadon!
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  9 db
3 450 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2619
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!