Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Helikopter ezüst charm
Helikopter ezüst charm
5 450 Ft

Helikopter ezüst charm

Helikopter ezüst charm
Helikopter ezüst charm
Helikopter ezüst charm
Helikopter ezüst charm
Helikopter ezüst charm

Helikopter ezüst charm:

Ez az ékszerdarab lenyűgöző és izgalmas, pontosan úgy, mint egy valódi repülés a felhők között!

Ez a varázslatos charm nem csupán egy egyszerű ékszerdarab; ez egy kalandra hívás. A helikopter dizájnja valódi érzést kölcsönöz, mintha a szélben repülne, készen a felfedezésre.

Ez az ékszer tökéletes választás mindenki számára, aki szereti a repülést és a kalandot. Legyen szó hétköznapi viseletről vagy különleges alkalmakról, ez a charm mindig kiegészíti és feldobja megjelenésedet.

Kombináld kedvenc láncoddal vagy karkötőddel, hogy még személyesebbé és egyedibbé tedd. Legyen ez a charm az emlékeztető arra, hogy merj álmodni és repülni a magasba!

Ne habozz! Szerezd be most ezt a lenyűgöző Helikopter ezüst charmot, és fedezd fel az élet kalandjait a saját egyedi stílusodban!
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  5 db
5 450 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1699
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!