Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Hátizsák ezüst charm

Hátizsák ezüst charm:

Ez az ékszer nem csupán egy dísz, hanem egy kis szelet az utazás és felfedezés a kirándulás varázslatos világából.

Az apró, mégis részletgazdag hátizsák alak tökéletesen megidézi a kalandokat és a felfedezések izgalmát. Az ezüst fém csillogása és finom kidolgozása pedig különleges érzést ad minden viselőjének.

Ez az ékszer tökéletes választás lehet számodra, ha szeretsz utazni, kirándulni, felfedezni új helyeket, vagy épp csak emlékeztetni magad arra, hogy mindig légy kész új kalandokra.

Legyen szó magadról vagy egy számodra fontos személyről, aki szereti az utazást, a hátizsák ezüst charm mindig emlékeztetni fog téged a világ felfedezésének örömére.
Charm témája
Utazás
Nincs raktáron
4 750 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
Q1092
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!