Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Harry Potter Ezüst charm
Harry Potter Ezüst charm
8 900 Ft

Harry Potter Ezüst charm

Harry Potter Ezüst charm:

Ez a bájos charm egyenesen a Roxfort varázslóiskola misztikus világából származik, és azonnal elvarázsolja a Harry Potter rajongókat. Az apró részletek és a finom kidolgozás valóban életre kelti a Harry Potter könyvek és filmek varázslatos világát, és azonnal magával ragad.

Az ékszer elegáns ezüst anyaga és stílusos kivitelezése igazi stílust és varázslatot kölcsönöz ennek a bűbájos ékszerdarabnak. Ez az ékszer nem csupán díszes darab, hanem egy emlékeztető arra, hogy mindig higgyünk a varázslatban és a barátság erejében.

Viselésekor ez a charm nemcsak díszíti a megjelenésedet, hanem emlékeztet arra is, hogy mindannyiunkban rejlik egy kis varázslat, és mindig higgyünk a saját képességeinkben. Legyen ez az ékszer a te kis emlékeztetőd arra, hogy bármilyen nehéz helyzetben is vagyunk, mindig van lehetőség a csodákra!

Ha szeretnéd felfedezni a Harry Potter univerzum misztikus világát, vagy csak egy kis varázslatot csempészni a mindennapokba, akkor ez a Harry Potter Ezüst Charm lesz az ideális választás. Tedd hozzá a stílusodhoz ezt a bűbájos és lenyűgöző ékszert!
Charm témája
Emberek
Raktáron :  10 db
8 900 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
PC1420
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!