Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Harmat csepp a virágokon ezüst függő charm

Harmat csepp a virágokon ezüst függő charm:

Talán már észrevetted, hogy ez a kis ezüst függő charm is olyan, mint a természet csodája, amely a virágok szépségét hangsúlyozza és fokozza. Ez a bájos ezüst charm egy kis csepp harmatot örökít meg, amint csillog és tükrözi a napfényt. A finom részletek és a precíz kidolgozás minden egyes ívén kifejezik a természet harmatos varázsát, ami egy kis csillogást és eleganciát ad a mindennapjaidnak. A charm függő egy könnyed és nőies kiegészítő, amely bármilyen alkalomhoz tökéletes választás. Legyen szó egy egyszerű hétköznapi öltözékről vagy egy elegánsabb eseményről, a Harmat csepp a virágokon ezüst függő charm mindig kiemeli az egyediségedet és stílusodat. A finoman csillogó ezüst függő könnyedén illeszkedik a karkötőkhöz, nyakláncokhoz. Variáld bátran az ékszerek kombinációit, és engedd, hogy ez a kis csoda emlékeztessen arra, milyen szép is lehet a világ, ha megállsz egy pillanatra, hogy észrevedd a természet apró csodáit. Ez az ezüst charm nem csak egy ékszer, hanem egy emlékeztető arra, hogy az élet apró örömei és szépségei mindig ott vannak körülöttünk, csak meg kell őket látnunk. Viseld ezt a bájos függőt büszkén, és engedd, hogy a harmatcseppek varázsa mindig körülölelje életedet!
Charm témája
Virág
Nincs raktáron
3 699 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

 

Adatok
Cikkszám
SCC2424
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!