Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Hamsza védelmező kéz ezüst függő charm

Hamsza védelmező kéz ezüst függő charm

Ez a hamsza védelmező medál egy csodálatos ékszer, amely a védelem és a stílus elegáns kombinációját kínálja. Az ezüst 925-ös minőségű medál tökéletesen illeszkedik bármilyen színvilághoz, és garantálja, hogy elegánsan és kényelmesen viseld ezt az ékszert.

Karkötőre és nyakláncra egyaránt jól felhelyezhető.

A hamsza charm a hagyományos török kultúra védelmező szimbólumaként tartanak számon.

Ez a karkötő medál azoknak ajánlott, akik szeretnének védelmet és pozitív energiát hordozó ékszert viselni. A hamsza védelmező medál híres arról, hogy elűzi a rossz energiákat, és védelmet nyújt a negatív hatásokkal szemben.

Ha szeretnél egy olyan ékszert viselni, amely nem csak szép, hanem jelentéssel is bír, akkor ez a hamsza védelmező ezüst 925-ös minőségű medál tökéletes választás. Legyen az a mindennapokhoz vagy különleges alkalmakhoz, ez az ékszer remek kiegészítője lehet bármely stílusnak.

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Nincs raktáron
5 699 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
GJ2676
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek