Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Hálás szívek ezüst charm
Hálás szívek ezüst charm
4 299 Ft

Hálás szívek ezüst charm

Hálás szívek ezüst charm:

Üdvözöllek a szeretet és hála világában, ahol a "Hálás Szívek Ezüst Charm" kifejezi a szeretet és elismerés érzését. Ha olyan ékszert keresel, amely a szív mély érzéseit tükrözi, akkor ez a charm tökéletes választás lehet számodra. A "Hálás Szívek Ezüst Charm" egy különleges pillanatot örökít meg, ahol a szívek harmóniában egyesülnek, kifejezve a hálát és köszönetet. Ez a charm könnyedén illeszkedik bármilyen karkötőhöz és tökéletes kiegészítője lehet mindennapi stílusodnak. Legyen szó egy szeretteiddel eltöltött napról vagy egy különleges ünnepségről, a "Hálás Szívek Ezüst Charm" minden alkalomra mély érzelmi tartalmat kölcsönöz. A "Hálás Szívek Ezüst Charm" nem csak egy ékszer, hanem egy történet is, amit magaddal viszel. Ajándékozd meg magad ezzel a különleges darabbal, vagy lepd meg vele azokat, akik iránt érzéseid mélyek és hálásak. Engedd, hogy ez a charm mindig emlékeztessen a szeretet fontosságára, és tegye különlegessé az életed pillanatait!
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  7 db
4 299 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1636
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!