Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Hableány könnye csodálatos ezüst charm
Hableány könnye csodálatos ezüst charm
4 450 Ft

Hableány könnye csodálatos ezüst charm

Hableány könnye csodálatos ezüst charm
Hableány könnye csodálatos ezüst charm

Hableány könnye csodálatos ezüst charm:

Elképzelted már, ahogy ez a varázslatos kis ékszer díszeleg a nyakadban vagy a karkötődön, és mindenkit lenyűgöz a szépségével? Ez a charm nem csupán egy kiegészítő, hanem egy emlék arról, hogy a mítoszok és a varázslat mindig velünk vannak.

Ha úgy érzed, hogy egy kis csodára lenne szükséged az életedben, akkor ez a charm pontosan neked való. Legyen szó egy fontos pillanatról, egy különleges eseményről, vagy csak egy hétköznapi napról, ez a charm mindig melletted lesz, hogy emlékeztessen, milyen csodálatos és különleges vagy.

Szóval, ha te is hiszel a varázslatban és a szépségben, ne habozz! Szerezd be ezt a bájos Hableány könnye csodálatos ezüst charmot, és hagyd, hogy a varázslat mindig veled legyen!
Raktáron :  4 db
4 450 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1226
Tömeg
900 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!