Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Gyöngyöt tartó ezüst függő charm
Gyöngyöt tartó ezüst függő charm
3 899 Ft

Gyöngyöt tartó ezüst függő charm

Gyöngyöt tartó ezüst függő charm

Bemutatjuk neked a legújabb kedvencedet, a Gyöngyöt tartó ezüst függő charmot - egy igazi csemege a stílusos ékszerek világában.
Ez a bámulatos ékszer nem csak egyszerű charm, hanem egy olyan kis csoda, ami a nyakláncodon vagy karkötődön hordva garantáltan kihangsúlyozza egyediségedet.
A gyöngy dizájnja egyszerű, mégis rendkívül stílusos. Ez az ékszer az elegancia és a minimalizmus tökéletes kombinációja.
Bármilyen viselethez passzol a mindennapi szettjeidtől kezdve az alkalmi megjelenésedig.
A Gyöngyöt tartó ezüst függő charm könnyedén alkalmazkodik az egyedi stílusodhoz.
Születésnapra, névnapra vagy csak úgy, hogy meglepd vele a barátnőd vagy szeretteidet. Ezzel a függő charmmal garantáltan mosolyt csalsz az arcukra.
Univerzális kiegészítő, könnyedén kombinálható más ékszerekkel.
Ajándékozd meg a szeretteidet egyedi stílusú ékszerrel!
Fedezd fel a stílus és egyszerűség harmóniáját a Gyöngyöt tartó ezüst függő charmmal! Legyél te a mindennapi elegancia képviselője!
Raktáron :  11 db
3 899 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről:
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

Garanciális feltételek:
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.Adatok
Cikkszám
SCC2617
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!