Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Gravírozott sárkány ezüst függő charm
Gravírozott sárkány ezüst függő charm
5 250 Ft

Gravírozott sárkány ezüst függő charm

Gravírozott sárkány ezüst függő charm:

Ez a bájos charm egyenesen egy mesebeli világból származik, és azonnal magával ragad a lenyűgöző részleteivel és kifinomult stílusával. Az apró részletek és a precíz gravírozás valóban életre kelti a sárkányok legendáját és misztikus szépségét, és azonnal elvarázsol.

Az ékszer finom kidolgozása és az elegáns ezüst anyag igazi stílust és bájt kölcsönöz ennek a lenyűgöző ékszerdarabnak. Ez az ékszer nemcsak díszes darab, hanem egy emlékeztető arra, hogy mindig merjünk hinni a varázslatban és a képzeletben.

Viselésekor ez a charm nemcsak díszíti a megjelenésedet, hanem emlékeztet arra is, hogy mindig merjünk álmodni és hinni a saját erőnkben. Legyen ez az ékszer a te kis emlékeztetőd arra, hogy mindannyiunkban rejlik egy kis varázslat!

Ha szeretnéd felfedezni a mesebeli világok misztikus szépségét, vagy csak egy kis fantáziát csempészni a mindennapokba, akkor ez a Gravírozott Sárkány Ezüst Függő Charm lesz az ideális választás. Add hozzá a stílusodhoz ezt a misztikus és lenyűgöző ékszert, nem fogod megbánni!
Raktáron :  9 db
5 250 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
PD0055-5
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!