Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Gizmo ezüst charm
Gizmo ezüst charm
5 350 Ft

Gizmo ezüst charm

Gizmo ezüst charm:

Ez a lenyűgöző ékszerkiegészítő nem csak egy egyszerű charm, hanem egy teljes életstílust tükröz.

Az apró részletek precíz kidolgozása és a gazdag részletek minden egyes pillanatban magával ragadják a figyelmet.

Ez az ékszer nemcsak a stílusod kifejezője, hanem a személyiséged tükre is. A Gizmo charm az örök kalandok és a felfedezés szerelmeseinek szól, akik mindig készek új dolgokat felfedezni és a legtöbbet kihozni az életből.

Legyen ez a Gizmo ezüst charm a mindennapi emlékeztetőd arra, hogy mindig tartsd ébren a kíváncsiságod és nyitottságod az új élményekre és lehetőségekre. Tedd még szebbé és különlegesebbé viseletedet ezzel az egyedi és kifinomult ékszerrel!
Raktáron :  8 db
5 350 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2601
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!