Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Gepárd ezüst charm
Gepárd ezüst charm
7 800 Ft

Gepárd ezüst charm

Gepárd ezüst charm
Gepárd ezüst charm
Gepárd ezüst charm
Gepárd ezüst charm
Gepárd ezüst charm

Gepárd ezüst charm:

Ez a káprázatos ékszerdarab nemcsak a stílust és az eleganciát képviseli, hanem a vadon szabadságának és erősségének esszenciáját is magában hordozza.

A charm tökéletesen ábrázolja a gyors és kecses gepárdot. Az apró részletek és a kidolgozott forma valóban életre keltik ezt a különleges állatot, amely az afrikai tájak jelképévé vált.

Viselésekor ez az ékszer nemcsak díszíti a megjelenésedet, hanem emlékeztet arra, hogy mindannyiunkban ott él egy kis vadállat, amely mindig vágyakozik a szabadság és az önfeledt öröm után. Legyen ez az ékszer a te kis emlékeztetőd arra, hogy merj kiállni az életedért, és mindig tartsd szem előtt a vadon szabadságát és erejét!

Ha szereted a természetet és  ékszereket, akkor ez a Gepárd ezüst charm biztosan az egyik kedvenced lesz a gyűjteményedben. Ne habozz többet, és add hozzá a stílusodhoz ezt a lenyűgöző és egyedi ékszert!
Raktáron :  10 db
7 800 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1675
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!