Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Függő szív rarany színű ezüst charm Reflexions karkötőkhöz
Függő szív rarany színű ezüst charm Reflexions karkötőkhöz
5 250 Ft

Függő szív rarany színű ezüst charm Reflexions karkötőkhöz

A "Függő szív" arany színben ezüst charm egy kifinomult és romantikus kiegészítő, amit kifejezetten a Reflexions karkötőkhöz terveztek. Ez az ékszer a szerelem, az összetartozás és az érzelmi kapcsolatok szimbóluma, és tökéletes választás lehet, ha szeretné kifejezni az érzelmeit vagy egy különleges pillanatot megörökíteni.

Az ezüst charm magas minőségű 925-ös ezüstből készült, amely tartósságot és eleganciát biztosít az ékszernek. Szív alakú medál, amely függ a karkötőn, mintha a szeretet és az érzelmek szívében lebegne.

A "Függő szív" dizájn romantikus és érzelmekkel teli. Az ékszer a szív alakú medált részleteiben gazdagon kidolgozott, így minden apró részletnél az érzelmek és a figyelem tükröződik. A charm mérete tökéletes ahhoz, hogy könnyen hozzáadhassa a Reflexions karkötőjéhez, és ezzel örökítse meg az érzelmeit és a szeretetét.

A "Függő szív" ezüst charm kiváló ajándék lehet bármilyen romantikus alkalomra, különösen Valentin napra, évfordulóra vagy azokra a pillanatokra, amikor csak azt szeretné kifejezni, mennyire fontos egy személy az életében. Az ékszer egy emlékezetes és érzelmekkel teli ajándék, amely mindig emlékeztetni fogja a viselőjét a szeretet erejére és az összetartozás fontosságára.

Válassza a "Függő szív" ezüst charmot, hogy mindig magánál érezhesse a szeretet erejét és szépségét, és hordja büszkén a Reflexions karkötőjén. Ez az ékszer egy olyan darabka, amely mindig emlékezteti Önt a romantika és az érzelmi kapcsolatok varázsára az életben.
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  10 db
5 250 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
RC036GOLD
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!