Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Függő rózsa ezüst charm
Függő rózsa ezüst charm
4 250 Ft

Függő rózsa ezüst charm

Függő rózsa ezüst charm:

Ez az elegáns és bájos charm nemcsak egy ékszer, hanem egy igazi stílusszimbólum, amely megidézi a rózsák gyönyörűségét és finomságát.

Ez a bájos charm egy lenyűgöző rózsát ábrázol, amely mindenki figyelmét magára vonja. Az apró részletek és az ezüst csillogása teszi igazán különlegessé ezt az ékszert, ami mindenki szívét megdobogtatja.

Az ezüst csillogása és az apró részletek tökéletes harmóniát alkotnak, ami minden öltözékhez könnyedén passzol.

Legyen szó magadról, vagy akár egy különleges emberről, aki a rózsák szerelmese, ez a charm mindig örömet fog okozni és különleges jelentéssel bír majd.

Ne habozz! Szerezd be most a függő rózsa ezüst charmot és engedd, hogy a természet szépsége mindig veled legyen!
Raktáron :  10 db
4 250 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCX142
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!