Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Függő lila köves szív angyalszárnnyal ezüst charm
Függő lila köves szív angyalszárnnyal ezüst charm
4 850 Ft

Függő lila köves szív angyalszárnnyal ezüst charm

Függő lila köves szív angyalszárnnyal ezüst charm:

Ez a káprázatos és különleges ékszerkiegészítő tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék kifejezni szívük mély érzéseit és állandó odaadásukat.

A lila kövek csillogása és az angyalszárnyak motívuma egyszerre romantikus és misztikus atmoszférát kölcsönöz az ékszernek.

Ez az ékszer tökéletes választás lehet mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra egyaránt. A Függő lila köves szív angyalszárnnyal ezüst charm kifejezi a szeretet és a védelmezés fogalmát, így ideális ajándék lehet a szeretteidnek vagy saját magadnak, hogy emlékeztessen arra, hogy mindig van egy angyal, aki vigyáz rád.

Hordd ezt az ékszert büszkén és örömmel, hogy kiemeld érzelmeid és stílusodat. Legyen ez a bájos charm mindig emlékeztetőd arra, hogy a szeretet és az odaadás az élet legfontosabb pillérei.
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  7 db
4 850 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2587
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!