Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Függő félhold ezüst charm
Függő félhold ezüst charm
4 850 Ft
ÚJ

Függő félhold ezüst charm

Függő félhold ezüst charm:

Ez a varázslatos ékszer nem csupán egy darab ezüst, hanem egy kis szelet az égboltból, ami mindig melletted ragyog.

A Függő félhold ezüst charm különleges megjelenése és egyedi dizájnja garantáltan magával ragad mindenkit. A finoman kidolgozott részletek és az elegáns formatervezés egyaránt lenyűgözővé teszi ezt a csodálatos ékszert.

Ez az ezüst charm tökéletes választás minden alkalomra, legyen szó egy romantikus estéről vagy egy családi összejövetelről. A Függő félhold ezüst charm mindig egy kis csodát varázsol az életedbe, és emlékeztet rá, hogy a hold mindig figyel téged.

Ne habozz tovább! Szerezd be a Függő félhold ezüst charmot még ma, és engedd, hogy a hold fénye mindig kísérjen az utadon!
Raktáron :  10 db
4 850 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2623
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!