Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Francia-bulldog-sziv-ezust-fuggo-charm
Francia bulldog szív ezüst függő charm
6 199 Ft

Francia bulldog szív ezüst függő charm

Francia bulldog szív ezüst függő charm

Ez az ezüst charm egy igazán különleges és értékes darabja lehet a Pandora stílusú medál kollekciódnak. A függő medál tökéletesen illeszkedik a Pandora Moments karkötőkhöz és nyakláncokhoz, így lehetőséged van arra, hogy a saját stílusodhoz és ízlésedhez igazítsd viselését.

Az ezüst charm főbb jellemzője egy aranyos bulldog, aki kukucskál a szívből, amelyen az "I love you forever" felirat díszeleg. A charm szerelhető a karkötőre vagy nyakláncra, így bármilyen alkalomra alkalmas ajándék lehet a szeretetteinek.

Az ezüst charm kiváló minőségű anyagokból készült. Az ezüst tökéletesen illik a modern és időtlen stílusokhoz, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő charmot.

Ez a Pandora Moments karkötővel és nyakláncokkal kompatibilis ezüst charm a tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretnének egy olyan ékszert, amely kifejezi szerelmüket és ragaszkodásukat a Mopsz kutyusukhoz. Legyen szó bármilyen alkalomról, ez az ezüst charm egy csodálatos ajándék lehet, amely mindig emlékezteti a szeretteit arra, hogy mennyire fontosak számukra.

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.

 

Súlya: 1,5 g
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  10 db
6 199 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
GJ2877
Tömeg
1,5 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek