Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Focilabda ezüst gömb charm

Focilabda ezüst gömb charm
Focilabda ezüst gömb charm
Focilabda ezüst gömb charm
Focilabda ezüst gömb charm
Focilabda ezüst gömb charm
Focilabda ezüst gömb charm

Focilabda ezüst gömb charm:

Ez az ékszer nem csupán egy egyszerű dísz, hanem egy szenvedélyes kifejezés a foci iránti rajongásnak és elkötelezettségnek. Az ezüst gömb motívum az állandó mozgást és dinamizmust szimbolizálja, miközben a focilabda formája az örök sport szeretetét idézi.

A Focilabda Ezüst Gömb Charm tökéletes választás mindazoknak, akik szenvedélyesen követik a futballt, legyenek azok játékosok, szurkolók vagy edzők.

Legyen szó mindennapi viseletről vagy különleges alkalmakról, ez a charm garantáltan fel fogja hívni magára a figyelmet és büszkeséget fog okozni minden futball szerelmese számára. Válaszd a Focilabda Ezüst Gömb Charmot, és mutasd meg szenvedélyedet és hűségedet a foci iránt ezzel az elragadó és stílusos ékszerrel!
Nincs raktáron
5 250 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC666
Tömeg
2,17 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!