Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Figyelő fülek rózsaszín kővel ezüst charm
Figyelő fülek rózsaszín kővel ezüst charm
4 850 Ft

Figyelő fülek rózsaszín kővel ezüst charm

Figyelő fülek rózsaszín kővel ezüst charm:

Ez a csodálatos charm nem csak egy egyszerű ékszer, hanem egy olyan kis darab, amelyben az állatok iránti szereteted és figyelmed szimbolizálódik.

Ez a charm elképesztően aranyos, és minden macska szerelmese számára tökéletes választás. A rózsaszín kővel díszített macska varázslatos kiegészítő lehet, fülei pedig finoman ki vannak dolgozva, hogy a lehető legtökéletesebb megjelenést nyújtsák, miközben egyedi stílust kölcsönöznek viselőjének.

Az ezüst charmban a figyelemre méltó részletekkel és az aprólékos kidolgozással mindenki szívét elnyeri. Ez az ékszer tökéletesen illeszkedik bármilyen öltözékhez és alkalomhoz, és minden macskás outfitet feldob.

Legyen szó akár saját magadról, akár ajándékról a macska szerelmeseinek, ez a charm mindig üdvözlendő kiegészítő lesz a gyűjteményükben.

Ne habozz! Szerezd be most a Figyelő fülek rózsaszín kővel ezüst charmot és légy te is a stílus és az állatok iránti szeretet követője!
Raktáron :  8 db
4 850 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2579
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!