Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Félhold cicussal ezüst függő charm
Félhold cicussal ezüst függő charm
5 050 Ft

Félhold cicussal ezüst függő charm

Félhold cicussal ezüst függő charm:

Ez a bájos ékszer nem csupán egy dísz, hanem egy valódi mese, ami a holdfényes éjszakák titokzatos varázsát hozza el hozzád.

Ez a varázslatos charm egy gyönyörű félholdat ábrázol, amelyet egy huncut cicus díszít. Az apró részletek és az ezüst csillogása teszi igazán különlegessé ezt az ékszert, ami mindenki szívét lenyűgözi és elvarázsolja.

Az ezüst csillogása és a mesebeli motívumok tökéletes harmóniát alkotnak, ami minden öltözékhez könnyedén passzol.

Legyen szó egy kedves ismerősödről vagy olyanról aki szereti az álmokat és a meséket, ez a charm mindig örömet fog okozni és különleges jelentéssel bír majd.

Szerezd be most a félhold cicussal ezüst függő charmot és engedd, hogy a mesék világa mindig közel legyenek hozzád!
Raktáron :  10 db
5 050 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2571
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!