Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Felemas-tappancsok-ezust-spacer-charm
Felemás tappancsok ezüst spacer charm
4 599 Ft

Felemás tappancsok ezüst spacer charm

Felemas-tappancsok-ezust-spacer-charm
Felemas-tappancsok-ezust-spacer-charm
Felemas-tappancsok-ezust-spacer-charm
Felemas-tappancsok-ezust-spacer-charm

Felemás tappancsok ezüst medál

Legyen kutyád vagy macskád, ha az állatokat szereted, rossz ember nem lehetsz. Állt barátok figyelem, ez a Te medálod, ha imádod négylábú barátod. Legyen veled egy kis tappancs akkor is, amikor négylábú barátod otthon van, Te pedig úton, munkában. Feldobja a karkötőt, bármilyen alkalomra tökéletes választás. Minden karkötőhöz és minden medálhoz illő charm, színben illeszkedik szinte minden színvilághoz. Tökéletes ajándéknak, de ha magadat akarod meglepni, és csak egy különlegesebb spacert keresel a karkötődre, akkor is jó választás.  

 

Kompatibilis Pandora Moments karkötővel. 

 

Súlya: 1,2 g 

 

Mérete: 1x0,5 cm
Charm témája
Spacer
Raktáron :  5 db
4 599 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1846
Tömeg
1,2 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!