Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Fagyi kehelyben ezüst charm
Fagyi kehelyben ezüst charm
6 050 Ft

Fagyi kehelyben ezüst charm

Fagyi kehelyben ezüst charm
Fagyi kehelyben ezüst charm
Fagyi kehelyben ezüst charm
Fagyi kehelyben ezüst charm
Fagyi kehelyben ezüst charm

Fagyi kehelyben ezüst charm:

Ha szereted az édes és örömteli dolgokat, akkor ez a kis csoda biztosan belopja magát a szívedbe!

Ez a bájos charm nemcsak a te szívedet fogja meghódítani, hanem mindenkiét, aki imádja az édességeket és a jó hangulatot. A színes fagyi a kehelyben egy igazi csemege a szemednek és a lelkednek egyaránt.

Legyen szó egy nyári piknikről vagy egy baráti összejövetelről, ez a Fagyi Kehelyben charm mindig felvidítja a hangulatot. A színes és vidám dizájnja garantáltan mosolyt csal az arcodra és boldogságot sugároz körülötted.

Élvezd az édes dolgok örömét ezzel a vidám charm-mal, és tedd még színesebbé az életed minden pillanatát! Ne habozz tovább, szerezd be ezt a csodálatos Fagyi Kehelyben ezüst charmot, és légy boldog minden alkalommal, amikor rápillantasz!
Raktáron :  9 db
6 050 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1532
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!