Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Ezust-vorosboros-poharak-charm
Ezüst vörösboros poharak charm
5 699 Ft

Ezüst vörösboros poharak charm

Ezust-vorosboros-poharak-charm
Ezust-vorosboros-poharak-charm
Ezust-vorosboros-poharak-charm
Ezust-vorosboros-poharak-charm

Ezüst vörösboros poharak függő charm. A char egy emléket szimbolizáló medál karkötőre, vagy nyakláncra. Ajánljuk a party arcoknak, azoknak akik szeretik a vörösbort. A függő charmok nagyon jól mutatnak karkötőn és nyakláncon egyaránt, tökéletes ajándáknak, meglepetésnek. Mérete: 2,1x1,3 cm, súlya: 2,8 g Mérete2,1*1,3CM

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Raktáron :  9 db
5 699 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC478
Tömeg
2,08 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek