Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Ezüst virágos tavasz charm

Ezust-viragos-tavasz-charm
Ezust-viragos-tavasz-charm
Ezust-viragos-tavasz-charm

Ezüst virágos tavasz charm

Hoztunk Nektek egy igazán szép, természetközeli darabot. Az ezüstből készült sárga köves virágos, levelekkel díszített medál ékes darabja lesz kollekciódnak.

Feldobja a karkötőt, kitűnik kis színes külsejével a többi medál körül, megragadja a tekintetet. 

Ajándékozz maradandó virágot, hogy mindig a kedveseddel, szeretteiddel lehessen. 

Az ékszer és a virág mindig tökéletes ajándék, legyen bármilyen alkalomról szó, íme a kettő egyben, virágos ékszer. 

Kompatibilis Pandora Moments karkötővel. 

Mérete: 1,1 cmx1,1cm

Súlya: 1,6 g
Nincs raktáron
4 599 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC490
Tömeg
1,6 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek