Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Ezüst virágos spacer három színű kővel

Ezüst virágos spacer három színű kővel:

Nézd csak ezt a lenyűgöző darabot! Az ezüst virágos spacer három színű kővel igazi gyöngyszem a kiegészítőid között! Képzeld csak el, ahogy ez a bámulatos spacer feldobja a karkötőd vagy nyakláncod, és varázslatosan széppé teszi az összhatást.

A virágos motívum és a három színű kő minden tekintetet magára von. Az ezüst fénye és a kő csillogása egyszerre lenyűgöző és kifinomult. Ahogy a három kő színe játékosan játszik a fényben, érezheted, hogy ez a spacer nemcsak egy egyszerű ékszerdarab, hanem egy kis csoda, ami mindig veled van.

Az ezüst virágos spacer három színű kővel nemcsak szép, hanem kifejező is. Legyen szó hétköznapi viseletről vagy különleges alkalmakról, ez a bájos spacer mindig ki fog emelkedni a tömegből, és egyedivé teszi az öltözéked. 

Ha valami különlegesre vágysz, ami stílusos és egyedi, akkor ne habozz! Az ezüst virágos spacer három színű kővel a tökéletes választás lesz, hogy kifejezd egyéniségedet és emlékezetessé tegye minden megjelenésedet!
Charm témája
Spacer
Nincs raktáron
4 290 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC039
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek