Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Ezüst toldó kapocs
Ezüst toldó kapocs
5 650 Ft

Ezüst toldó kapocs

Ezüst toldó kapocs:

Ez egy praktikus és elegáns ékszerkiegészítő, amely tökéletes választás minden olyan személy számára, aki szeretné minimalista stílusban biztonságosan rögzíteni kedvenc ékszereit.

Egyszerű és könnyen használható, így ideális választás mindennapi viselethez.

Ez a toldó kapocs tökéletes kiegészítője lehet bármilyen ezüst nyakláncnak vagy karkötőnek, és biztonságosan rögzíti az ékszereket, így nyugodtan viselheted őket.

Ne hagyd ki ezt az elegáns és praktikus Ezüst toldó kapcsot! Szerezd be még ma, és tedd teljessé kedvenc ékszered viseletét!

A kapocs mérete 2 cm
Raktáron :  10 db
5 650 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSP025
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!