Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Ezust-szives-violinkulcs-fuggo-charm
Ezüst szíves violinkulcs függő charm
4 299 Ft

Ezüst szíves violinkulcs függő charm

Ezust-szives-violinkulcs-fuggo-charm
Ezust-szives-violinkulcs-fuggo-charm
Ezust-szives-violinkulcs-fuggo-charm

Ezüst szíves  violinkulcs függő charm

Legyen a zene mindenkié, legyen ez az ezüst violinkulcs charm rózsaszín szívvel a Tiéd, ha rajongsz a zenéért. A charm egy emléket szimbolizáló kis medál karkötőre, vagy nyakláncra. Kifejezetten ajánljuk a zene szerelmeseinek. A függő charmok nagyon jól mutatnak karkötőn és nyakláncon egyaránt, tökéletes ajándéknak, meglepetésnek. Színben a rózsaszín és az ezüst színű medálokkal harmonizál legjobban. 

Mérete: 26x8mm

súlya: 1,3 g
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  10 db
4 299 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC110
Tömeg
1,3 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek