Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Ezust-szivecskes-koves-charm
Ezüst szívecskés köves charm
5 499 Ft

Ezüst szívecskés köves charm

Ezust-szivecskes-koves-charm
Ezust-szivecskes-koves-charm
Ezust-szivecskes-koves-charm
Ezust-szivecskes-koves-charm
Ezust-szivecskes-koves-charm

Ezüst szívecskés köves charm

Csodálatos forma és szín világ, a szívekkel nem csak a szerelmet, de a szeretetet is lehet szimbolizálni. Rózsaszín szív alakú kövekkel, melyek Épp ezért olyan tökéletes ez a medál ajándéknak bármilyen alkalomra, legyen az ballagás, szülinap, névnap, évforduló. A szeretetet és a szerelmet kifejező kis medál, mely csodás dísze lesz a karkötőnek. Vigyél egy kis színt a karkötődbe ezzel a csodás ezüsd charmmal.

A charm egy emléket szimbolizáló kis medál karkötőre, vagy nyakláncra. Tökéletes ajándék, igazán kedves kis darab.

Pandora moments karkötőkkel kompatibilis. 

Súlya: 2,1 g
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  16 db
5 499 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC054
Tömeg
2,1 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek