Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Ezust-sziv-charm-sarga-kis-szivekkel-
Ezüst szív charm sárga kis szívekkel
5 599 Ft

Ezüst szív charm sárga kis szívekkel

Ezust-sziv-charm-sarga-kis-szivekkel-
Ezust-sziv-charm-sarga-kis-szivekkel-
Ezust-sziv-charm-sarga-kis-szivekkel-
Ezust-sziv-charm-sarga-kis-szivekkel-

Ezüst szív charm sárga kis szívekkel

 

Bemutatjuk az Ezüst szív charmot sárga kis szívekkel és az "I Love You" felirattal - egy gyönyörű ékszert, amely tökéletes ajándék lehet bármilyen romantikus alkalomra!

Ez az ékszer magas minőségű ezüstből készült, és egy szív alakú charmot tartalmaz, amely sárga kis szívekkel van díszítve. Az ékszeren az "I Love You" felirat ki van írva, amely kifejezi az érzéseidet a kedvesed iránt.

Kompatibilis Pandora Moments karkötővel.

Ez az Ezüst szív charm minden romantikus alkalomhoz illik - legyen az Valentin-nap, házassági évforduló vagy csak egy ajándék azért, hogy kifejezd a szeretetedet. Az ékszer dizájna egyszerre modern és klasszikus, és biztosan mindenki figyelmét magára vonja.

Az ékszert ajándékba is adhatod, mivel az egy különleges és értékes ajándék lehet a szerelmednek.

Válaszd ezt az Ezüst szív charmot sárga kis szívekkel és az "I Love You" felirattal, és fejezd ki a szerelmedet ezzel a varázslatos ékszerrel!

 

 
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  5 db
5 599 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
GJ0432
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek